Dicle İlkokulu
Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Personel Lojmanları Yanı Merkez BATMAN

VİZYON

2023 Eğitim Vizyonu´nu temele alan okulumuzun hedefi çağın ve geleceğin becerileri ile donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.Bçlgemizde eğitim öğretimin kalitesinin arttırılmasına katkıda bulunan, her yönü ile veli ve öğrencilerin beklentilerine karşılık veren, ezberci ve geçici öğrenmenin üstünde, konuların gerçek hayatla bağdaştırıldığı ve kalıcı öğrenmenin sağlandığı iyi donanımlı ve modern teknolojik okulları eğitim sistemimize kazandırmaktır.

MİSYON

Çocuklarımızı hayatın her alanında başarılı kılmaya çalışmak, bilim, üretim, spor, sosyal, sanatsal faaliyetlere ağırlık vererek, çocuklarımızın kendi ayakları üstünde durmasını başarmaktır.

Esen turizm öğrenci servisi

Şehir merkezine yaklaşık 13 km